Goeie Moggeeeeel!! :D
Door: Marion
Blijf op de hoogte en volg Marion
03 December 2007 | Nieuw Zeeland, Auckland
Maar even een korte update van wat er tot nu toe is gebeurd.. Na de marathon had ik lekker een weekje rust. Heb in die week m’n eerste kitesurf les gehad van Nicole en Eddie! Samen met Inken! Dus we zijn toen na t werk naar een heuvel gegaan waar veel wind stond en hebben daar met een training vlieger onze eerste les gehad ;) Was echt super leuk! :D Vond t eigenlijk veel leuker dan ik had verwacht! Je werd nu al helemaal mee getrokken door die vlieger, en dit was nog maar een heel kleintje..! Dus hoop dat ik snel mn volgende les krijg! ;)
Voor de rest ben ik alweer vergeten wat ik die week heb gedaan.. dat weekend weet ik in ieder geval nog wel..!! Rotoruaaaa!! :D Jep, samen met Marina, Claire en Nathalie (2 kiwi collegaatjes van Marina) zijn we vrijdag avond richting Rotorua gereden. Rotorua staat bekend om z’n thermal activity.. dus je hebt er geizers en mudpools, en t ruikt er naar bloemetjes.. haha niet dus, de aarde ruikt niet echt lekker van binnen..! :P Maar in ieder geval.. We zaten vrijdag op zaterdag in een backpackers accommodatie. Daar hadden ze een hot pool, dus vrijdag avond nog lekker liggen weken met zn 4en. Zaterdag moest t gaan gebeuren, raften!!! :D En wat was dat suuuuuper zeg!! Natuurlijk omdat we in t toerisme werken mochten we natuurlijk weer gratis :P dus t paste perfect in m’n budget! Eerst raften van een waterval van 3 meter.. oeeeh, we lagen er voor met de bood, en we mochten even gaan staan in de boot om te kijken hoe hoog t was.. nou dat zag er behoorlijk hoog en ruig uit, maar wij met ons stoere gedrag, geen probleem voor ons! En jeeeeej wat was dat leuk, zonder om te vallen beneden gekomen.. zo hadden we dat ook weer gehad.. wat golfjes en rotsen later nog een waterval af.. dit keer een van 7 meter..! weer voordat we er vanaf gingen mochten we gaan staan.. eigenlijk wilde ik niet maar deed t maar toch.. hooog!! En t water ging sneeeel..! Maargoed.. wij weer peddelen, nog meer peddelen, get down! Snel zitten! Water, koud.. He! Ik zit er nog in!! Whoohooo!! Wat was dat veeet!! De foto’s vertellen de rest!
Voor de rest zijn we nog naar Te Puia geweest waar we de mudpools en geizers hebben gezien, EN kiwi’s!!! :D Jeeej! En ze zijn schattig..!! echt zo’n lief wollig bolletje, met een kleiner bolletje met 2 oogjes, en een hele lange snavel! :D Ghihi! Echt bizar trouwens, die mudpools enzo.. loop je door een park in Rotorua kom je ineens een gat in de grond tegen met kokende modder..! Maar hier schijnt t heel normaal te zijn.. sommige mensen in Rotorua hebben een mudpool in d’r achtertuin! Haha Ook zijn we nog naar een of andere schaap show geweest, maar dat was echt stom.. Arme schaapjes.. die horen vrolijk in de wei te huppelen, niet aan een ketting op t podium terwijl er honden over d’r rug heen lopen..! Echt zielig..! Maar op die show en onze negatieve Nathalie na was t echt een geslaagd weekend! ;)
Die week zal ik ook vast wel wat interessant gedaan hebben.. maar weet t gewoon echt niet meer..! hahaha ja gewerkt, wat nu echt druk begint te worden, hoog seizoen hier! Maar weer genoeg over m’n werk.. :P
Ohjaaa, was donderdag avond met Marina naar Sylvia Park geweest, een winkel centrum, en daar hebben we acryl nagels laten zetten..!! :D Jeeej, ze zijn mooi! En zo goedkoop vergeleken met Nederland..! Foto's volgen :D
Het weekend van 24November ging t gebeuren, aukje zou zondag avond 25november om 23:40 aankomen in Auckland..! :D Jeeeej!! Ben dat weekend weer lekker naar Piha naar t strand geweest met Marina en Nienke en naar OneTree Hill en lekker daar in t park gelegen..! Zaterdag avond met Marientje films gekeken, en was even vergeten hoe leuk Moulin Rouge ook alweer is..! :P :D Ohja, en zondag avond naar een kerstfilm.. :P Na de film naar t vliegveld gecrosst en t moment dat ik auckland airport zag staan begonnen de zenuwen te komen.. Gelukkig was Marientje mee om me te steunen, en dat heeft ze goed gedaan! :D Toen werd t aftellen, en ineens kreeg ik een telefoontje.. Aukje! :D Ze was geland en stond bij de douane.. nog steeds kon ik t niet beseffen dat ze een paar meter van me vandaan was..! Toen werd t echt aftellen.. zenuwen gierde door m’n lichaam.. en toen eeeeeindelijk kwam er een meisje met donker haar door de deuren! Hahahah zo’n mooi gezicht, ze stond maar te kijken en te zoeken, en t moment dat ze me aan zag komen lopen, lachen, gillen, rennen, kroelen, lachen, nog meer kroelen..! hahaha we hadden er een heel publiek bij! :P Was echt zoooo leuk :D Daarna met zn 3en naar mij gereden en daar met zn 3en een glaasje wijn gedronken en mudcake gegeten om aukje even goed in te wijden in t Nieuw Zeelandse leven! ;) We hebben uiteindelijk maar 1,5 uur geslapen, toen moest ik weer werken, we hadden elkaar veel te veel te vertellen!! :D
Nu is ze er inmiddels een weekje en we hebben t zoooooo gezellie!! :D Net een super weekend gehad in Taupo, maar dat verhaal komt de volgende keer weer..! :D Ga nu weer even bij m’n vriendinnetje zitten :D
Wimmie en Sannie, gefeliciteerd met jullie 3 jarig huwelijk alweer :D En heeeeeeeel erg bedankt voor t filmpje van Lucypucy!! :D Wat is ze alweer grooot!! :D Echt een bijdehand lief klein meisje! :D
En Johnneke, beterschap met je armpje.. hoorde van mams wat er gebeurd was.. Als je maar zorgt dat je in Januari weer beter bent want dan moeten we weer pokeren :D
Nou, tot volgende week weer, dan komt er een berichtje van Aukje EN mij :D Allebei vanuit Nieuw Zeeland, jeeeeeej!!!!!!! :D
Daaaaaag!! Liefs marion & aukje
03 December 2007 - 15:17
Paps:
Geweldig!!!..wil ik ook! Ik had alles van je verwacht mop, maar dit niet! Dit is wel erg spectaculair! wel wat anders als de ardennen:D
Nog een leuke tijd samen.
Groetjes paps -
03 December 2007 - 21:00
Lulu:
Haa lieverd!
Ben echt super trots op jou, en je kiwi's dat jullie zo stoer hebben geraft! Ziet er zooo eng uit. Echt respect hoor! Ik heb een paar weken stiekem aan jouw mams gevraagt of ik dwarsfluitboeken mocht lenen van jou. Ik heb die meespeelcd-boeken meegenomen van 'showtoppers' '90s' etc.
Stond 1 liedje in, die we samen een tijd geleden hebben gespeeld voor opa en oma. Was echt raar toen ik dat tegenkwam. Zo leuk, maar ik miste je toen zo erg..
Nou heel veel plezier met Aukje en de rest, veel genieten joh! Is hartstikke gaaf daar geloof ik :D Doe voorzichtig and take care!!
Dikke kus en veel liefs! -
04 December 2007 - 13:34
Mellie!:
Jonneke en AUkje!
Wat cool van jou zeg, dat raften. Ziet er eng uit en dan acht mter naar beneden... stoer hoor :D
En genieten zeker samen daar! Al uitgewinkeld, Aukje :P Vast niet haha.
Nou geniet er nog van samen en tot de volgende geschreven avontuur maar weer!
Liefs Mellie -
04 December 2007 - 18:04
De Kekerixies:
hoi Marion en Aukje
Jullie hebben wel lef gehad om te raften zeg,hiervoor hebben jullie zeker wel moed in moeten drinken:-D Heftig.Bedankt voor je leuke bericht.Nog een super tijd met elkaar, maar dat zal wel lukken als ik dit zo lees.
Groetjes de Kekerixies. -
06 December 2007 - 08:41
Marleen:
Lieve Marion (en natuurlijk Aukje),
Bedankt voor je kaartje, is inderdaad echt een kaartje voor mij :-) Die heb jij goed uitgezocht! Jullie hebben je toch niet misdragen van het weekend he.... Ik hoorde van Aukje dat je weer heel graag naar japie toe wil?? IKKE GA DAN MEE HOOR!!! Heb wel zin om weer eens ouderwets te feesten met jou er ook bij!! Genieten saampies hoor!!
Dikke kuss -
06 December 2007 - 13:32
Goeitjes:
Hoi Marion,
Het was even zoeken,maar we hebben je weer gevonden op de site.
He heel veel plezier samen met aukje.
Goeitjes -
08 December 2007 - 14:05
De Overduintjes:
dag hartsvriendinnen. Zo te lezen heb je weer een hoop leuks meegemaakt de afgelopen tijd,volgens ons moet je als je weer thuis bent een ontwenningskuur ondergaan,zoveel dat je daar meemaakt. Maar daar moet je effe niet aan denken voorlopig zit je op dat mooie eiland. Dat raften ziet er trouwens heftig uit, maar kijk je uit met je paps als hij dat ook wil hij denkt dat die nog een jonge goze is maar hij is wel opa dan moet je toch een beetje voorzichtig gaan worden,kijk uit dat die weer niet een uurtje uit z'n leven kwijt is net zoals met wintersport.Je zult nu wel druk bezig zin om Aukje een overgeetelijk weekend te bezorgen nou genieten jullie maar lekker daar en tot je volgende reiverslag. groejes van ons