Cheers mate..!!
Door: Marion
Blijf op de hoogte en volg Marion
09 December 2007 | Nieuw Zeeland, Auckland
Aukje is hier dus zondag 25november aangekomen. Die nacht uiteindelijk maar een uurtje slaap gehad en toen ging de wekker alweer.. ’s Avonds zijn we lekker uit eten geweest bij een tentje op the viaduct, een haven met allemaal leuke cafetjes, lekker in t zonnetje! Het eten smaakte niet echt maar de cocktails gingen er in als limonade :P Het was weer ouderwets gezellie met z’n 2en :D Na t eten lekker een moccachino met mudcake gegeten, uiteraard..! :P
Die week is Aukje elke dag in m’n pauze naar de stad gekomen en hebben we lekker samen geluncht. Aukje sliep ’s ochtends eerst lekker uit, daarna beetje msn-en en douchen, dan richting stad om te lunchen, daarna beetje winkelen, thuis beetje opruimen, en dan was ik er ook alweer! Dus ja die vermaakt zich prima hier :P Donderdag avond met Marina naar Sylvia Park geweest, beetje gewinkeld en Aukje voorgesteld aan de beroemde chocolate lounge! Beviel prima volgens mij :P
Vrijdag avond hadden we een bbq bij Inken. Dus eerst wat boodschapjes gedaan, en toen wilde we met de bus naar Inken gaan. Dus wij lopen naar boven naar de bushalte.. staat dat busnummer dat wij moesten hebben er niet bij.. dan maar naar een andere bushalte lopen.. daar stond helemaal geen bord met busnummers! Dan maar weer naar die andere lopen.. :P Komt die bus ineens met een noodgang voorbij, wij zwaaien, rennen, maar t hielp allemaal niet.. dag bus! :P Toen Nienke gebeld en die was zo lief om ons op te komen halen. Dus met z’n 3en naar Inken gereden. Daar was t al aardig druk! Beetje aan de wijn gegaan, en later ging de bbq aan, lekker gegeten, nog meer wijn.. ja was erg gezellie! :P Uiteindelijk zijn we daar, na 2 waarschuwingen dat we wat zachter moesten doen, rond half1 samen vertrokken richting stad. De wijn was al flink naar ons hoofd gestegen, maar wat tequila kon er ook nog wel bij! Dus uiteindelijk na een heeeeeeeel gezellige avond maar weer richting huis.. een moccachino gehaald, Aukje in een winkelwagentje gedumpt, en lekker gaan slapen.. (foto’s vertellen de rest.. :P) We hadden nog maar 2 uurtjes om te slapen want om 8uur stond Marina weer voor de deur voor ons volgende avontuur..! :D
Dus, zaterdag uiteindelijk niet om 7uur opgestaan, zoals we eigenlijk van plan waren, maar om 8uur wakker geschrokken en heeeeel snel (of tenminste, met al de energie die we nog hadden…) gedoucht en aangekleed en onze tassen gepakt. Ondertussen was Marina er al en stond natuurlijk weer op ons te wachten.. :P Bij de benzine pomp nog ff een moccachino en wat redbull gehaald voor onderweg, en opweg naar TAUPOOOO!!! :D We hadden er echt super veel zin in, en na wat gegeten te hebben bij de mac hadden we weer een beetje energie voor de 4uur lange rit naar Taupo. Alleen de reis was al gezellig en gelukkig klikte t wel tussen Marina en Aukje! Eindelijk waren we in Taupo..! Super mooi met een groot meer! Eerst maar is opzoek naar een moccachino. Dus na wat rondgereden te hebben zagen we iets wat op een cafetje leek, met een groot bord Taupo Bungee er bij.. Dus ik zeg tegen Aukje, verassing!!! Marina en ik hebben gereserveerd hier en jij gaat hier zo bungee jumpen! En Marina praatte vrolijk mee, en Aukje, neee, neee, dat ga je niet meenemen..!! Ze kon t niet geloven..! Dus wij naar de bungee jump toegelopen en ze vond t ineens toch we erg leuk, dus oke, ze ging t doen!!!! Oeeeeh, zenuwen, nog even gauw Nathan bellen, en toen hebben we d’r toch maar gezegd dat we nog niet gereserveerd hadden dus dat ze dat nog wel even moest doen.. :P Geen probleem, ze kon niet wachten. Dus alles geregeld, en Aukje was eindelijk aan de beurt.. In t begin leek t alsof Marina en ik zenuwachtiger waren dan Aukje zelf, maar toen ze daar boven die rivier zat en iemand een elastiek aan d’r benen binden kon er nog maar een heel klein zenuwachtig lachje vanaf..! Marina en ik stonden klaar met de camera en stonden helemaal te zenuwen.. Dus die mannetjes roepen, 3.. 2.. 1.. bungee.. NU AL?! Whahaha Ze had nog even een momentje nodig want t was toch best wel hoog.. Na nog 2 keer naar beneden gekeken te hebben.. WHAAAAAAA daar ging ze..! Zoooo gaaf!!! Met d’r hoofd net in t water! Toen weer omhoog, en kon ze net ff zwaaien naar ons! Hahaha Daarna wij op van de zenuwen wachten tot Aukje weer naar boven was gelopen en t verhaal aangehoord! Suuuuper, respect hoor Aukje, maar liever jij dan ik :P
Na die adrenaline kick zijn we naar ons 4* hotel gereden wat Marina voor een mooi prijsje had geregeld. En ja hoor.. jacuzzi op t balkon!! :D Nadat we onze spullen hadden uitgepakt gingen we wat boodschapjes doen voor die avond, en daarna hebben we heeeeeerlijk in de zon aan t meer gelegen, met als uitzicht besneeuwde bergtoppen, hoe geweldig is dat!? ’s Avonds hebben we ons geïnstalleerd in de jacuzzi met champagne, mudcake, toastjes, en… de tv!! Hahaha die hadden we zo neergezet dat we Mr. & Mrs. Smith konden kijken vanuit ons badje :D Wij hebben ons daar prima 4uur lang vermaakt! Nadat we volledig doorweekt waren zijn we gaan douchen en Taupo gaan verkennen. Super leuke avond gehad, en ’s nachts na een Macje met de taxi terug naar t hotel.
De volgende ochtend werden we wakker gebeld.. Marina neemt op.. Yes, ok, thank you, we’ll be outside any minute now.. Uhm, meiden, het is 10:45 en we moesten om 10uur uitchecken.. Ah nee he!! Snel opgeruimd en na 20minuutjes stonden we buiten. De rest van de dag weer lekker aan t meer gehangen en daarna opweg naar de Huka Falls. Dus we staan op de parkeerplaats en willen richting de Huka Falls lopen. We lopen over een brug en dachten al, zo dit is echt al super mooi, dan moeten die Huka Falls helemaaaal mooi zijn, dus we beginnen wel snel met lopen. Na het bruggetje rechts.. lopen.. lopen.. lopen.. 20minuten en wat blaren verder komen we een bordje tegen.. de Huka Falls waren de andere kant op..!!!! Dus ok, niks aan te doen, het was lekker weer en een mooi gebied dus we lopen wel weer terug.. Weer terug bij t bruggetje kijken we op een bord, is dat stroompje onder die brug gewoon de Huka Falls..!!! whahaha maargoed.. blijkt toch weer dat mijn kaartlees kunsten niet zo geweldig zijn als Marina in eerste instantie dacht.. :P
Na de Huka Falls zijn we via Rotorua weer terug naar Auckland gereden. Marina en ik waren al in Rotorua geweest, maar Aukje keek d’r ogen uit bij de kokende modder! Daar nog een hapje gegeten en verder gereden naar Auckland. Inmiddels al zo’n 20minuutjes zegt Marina heel voorzichtig.. ik ben vergeten te tanken in Rotorua.. En de meter stond inmiddels al op Empty! We deden alle 3 alsof er niks aan de hand was, maar het was zo stil in de auto en zaten allemaal toch wel een beetje in de zenuwen of we ergens nog een beninze pomp konden vinden.. Want de eerst grote stad was zeker nog een uur rijden.. En een half uur gingen we al niet meer halen.. Maar gelukkig, na een tijdje kwamen we een dorpje tegen met benzine pomp! En heeeeele vieze moccachino, maar dat kon de opluchting niet wegnemen. :P Alles bij elkaar was t een suuuuuper weekend.
Die week is Aukje weer elke dag in de stad komen lunchen, en ’s avonds een paar keer de stad in geweest voor een cocktailtje of een moccachinootje. Donderdag avond hebben we kennis gemaakt met pappa en mamma Smeets, de ouders van Marina. Die zijn afgelopen dinsdag aangekomen hier! We zijn in Sylvia Park gezellig met zn 5en uiteten geweest bij de Japanner, was echt heel gezellig! Daarna nog met zn alle een wijntje gedaan en toen weer naar huis. :)
Vrijdag middag mocht ik eerder weg van werk omdat ik met Aukje en Inken ging rum racen. Dat is elke vrijdag middag, dan gaan een aantal zeilboten tegen elkaar racen en de winnaar krijgt een fles rum. Dus eenmaal op de boot kregen wij de taak om de koelbox met bier te bewaken :P Geen probleem, wij zaten daar prima! Nog geen 5 minuutjes onderweg en Aukje kreeg de volle laag.. de boot kantelde naar de zijkant en Aukje zat aan de onderkant, hij kantelde verder, en verder, en het water kwam gewoon helemaal over de rand heen! Aukje was helemaal nat! En wij moesten de koelbox goed vasthouden anders had ie echt boven op Aukje gevallen! Zo, dat was ff schrikken, maar we waren wel gelijk goed voorgesteld aan t zeilen :P Voor de rest was t echt super leuk, beetje zeilen, beetje biertjes drinken.. Beviel ons prima! Uiteindelijk zijn we 2e geworden.. Na de race nog even nageborreld op de boot en daarna naar de zeilclub, nog wat gegeten. Daarna wilden we eigenlijk nog gaan stappen, maar we waren gebroken, dus zijn die avond redelijk op tijd gaan slapen.
Zaterdag hebben we lekker uitgeslapen, gewinkeld, en in t park gezeten, heerlijk! ’s Avonds was er een concert, christmas in the park. Het begon om half 8 tot half 12, en Aukje had het idee dat zo’n beetje heel Nieuw Zeeland hier aanwezig was ;) Het was heeeeel groot en zooo veel mensen! En uiteraard onvergetelijk om kerst in t park te vieren, in je t-shitje, heerlijk! :D Na Christmas in the Park zijn we nog lekker de stad in geweest en weer een super gezellige avond gehad. :D
Vandaag uitgeslapen tot half 3 (ja schrokken er zelf ook van..!!) en de hele dag lekker een beetje gehangen. Zijn alleen net ff een moccachino wezen drinken en dat was weer genoeg actie voor vandaag..! Nog 2 nachtjes slapen en dan moet Aukje alweer t vliegtuig in.. Dus t is nog even genieten hier! Maar volgens mij heeft ze hier 2 super weken gehad en t was voor ons allebei echt onvergetelijk..!!! Echt super dat Aukje hier alles heeft gezien en dat we er thuis allebei over mee kunnen praten..! :D
Nou dat was t weer voor Aukje en Marion vanuit Nieuw Zeeland.. :( Maar over 6weekjes zijn we weer saampjes, alleen dan in Nederland..! Oh wat vliegt de tijd hier..!
Toedels!!
Liefs Aukje & Marion
09 December 2007 - 20:37
Lulu:
Goeiemoggel Lulu avec Clukje!
Wat leuk die video's! Vooral die van Aukje. Wat ontzettend stoer zeg. Ik zou dat niet durven. Vooral op dat moment dat er wordt afgetelt en je moet springen. Gatsie! :D Nog fijne daagjes saampjes, en dan komen je ouders. Ze zijn vanochtend nog wezen koffiedrinken na de doopdienst. Want het dochterje van Antje is gedoopt ;)
Hey, super veel plezier jullie saampjes! Geniet ervan!
HHHHHHHHHHHHHGLH! -
10 December 2007 - 12:05
Suus:
He Mar & Aukje! Zag in je naam staan dat jullie nu even samen Nieuw Zeeland zijn, dus kon het niet laten even stiekem de site te bekijken..;) Super vet dat je bent gaan Bungeejumpen Aukje!! Echt stoer :D En mar, al je foto's zien er zooo gaaf uit, ik ben op het moment zelf aan het twijfelen of ik naar het buitenlad ga, je foto's maken het wel een stukje makkelijker! :D
Wanneer kom je precies terug Mar??
Nou, veel plezier nog even.. wie weet spreken we elkaar binnekort weer eens :P Kus! -
10 December 2007 - 12:06
Suus:
PS:Geen idee of jullie nog een Suus kennen, voor de duidelijkheid, dit is Esdee uit Apeldoorn ;) -
13 December 2007 - 20:19
Opa En Oma Vd Vlist:
Beste Marion,
Opa en oma vd vlist zijn nu hier bij mij ( de goeitjes) want de stroom is uitgevallen, dus ze komen zich hier lekker opwarmen en natuurlijk gelijk jouw site bekijken.
Nou ze vinden het super hoor.
De groetjes van ons hier allemaal en tot gauw.
Liefs,
Opa en oma vd vlist en de Goeitjes -
15 December 2007 - 18:36
Susanne:
Hey Marion
Super dat je het zo goed naar je zin heb daar. Aukje heeft al aardig wat tegen me verteld en het klonk echt helemaal geweldig. Ze was zoooo enthousiast ( you know ;) ) Geniet er nog lekker van!
See you
Groetjes Susanne -
16 December 2007 - 08:19
De Overduintjes:
Ha die mar, je bent nu weer alleen zal Auckje wel missen maar volgens je verhaal weer een supper tijd gehad, je hebt wel een stoere vriendin met dat jumpen. Soms hebben jullie wel een beetje slaapgebrek als we jullie dagindeling lezen maar dat haal je op andere momenten weer terug.Het is altijd weer leuk om je verhalen te lezen krijg je toch een beetje het beeld hoe het daar is. Het is maar goed dat gerrit niet over Nieuw Zeeland is teruggevlogen want die had het daar zo gezellig gehad dat die heel de bruiloft gemist zou hebben.Gisteren hebben we vrijgezellendag gehad. Met Jan hebben we outdoor gepaintbald en jackairs nou die zag er niet uit hel was gewoon een modderbal.Met diana zijn ze Utrecht in geweest theeparty en twee uur salsadansen lekker gegeten en gestapt en s'nachts pyamaparty bij diana thuis. De jongens hadden in Breda een hotel geboekt want die gingen effe het nachtleven van Breda in. Als je thuis weer gewent bent moet je maar een avondje met max op de koffie gaan alles is op foto en video vast gelegt. Volgende week is alles weer achter de rug hopen dat het weer net zo mooi is als nu een beetje vorst maar wel droog. Trouwens nog bedankt vvor je kerstkaart was leuk. Nou meid geniet er lekker van als het goed is zijn over 10 dagen je ouders er kun je lekker genieten.groetjes en een fijne feestdagen op het strand van ons allen