Alweer op de helft..! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Marion Noordzij - WaarBenJij.nu Alweer op de helft..! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Marion Noordzij - WaarBenJij.nu

Alweer op de helft..!

Door: Marion

Blijf op de hoogte en volg Marion

11 November 2007 | Nieuw Zeeland, Auckland

Hola! :D Zijn we weer vanuit de andere kant van de wereld! :D Ik ben inmiddels officieel op de helft.. over 10 weekjes zit ik alweer in t vliegtuig richting Nederland..!! Aan de ene kant heb ik echt wel weer zin om iedereen te zien en is 5maanden lang genoeg, maar aan de andere kant heb ik hier nog zoooo veel te doen in zo’n korte tijd, en de tijd gaat al zo snel..! Maargoed, ik zal maar weer is beginnen met het vervolg van vorige week ;)

Ok, het weekend van de 26e stond gepland om te gaan surfen in Piha, maar omdat ik last had van mn voet mocht ik niet surfen, en later toen ik gebeld had naar de surfschool was het water toch veel te wild om te surfen, dus we hebben het hele weekend lekker een beetje rondgehangen..! Nog even van Max genieten tot ie die woensdag weer naar huis moest..

Oh, en t dvdtje wat Wim van Lucy had gemaakt waren we al een tijdje kwijt, we dachten dat Max m thuis was vergeten, maar uiteindelijk hebben we m toch nog ergens tussen zn kleren vandaan geplukt! :D Dat was echt zooooooo leuk om te zien he…!! :D Ze was ineens al zo groot, en staartjes in dr haar..! :D Dat lieve kleine meisje waarvan we de stapjes telde, liep nu zonder problemen vrolijk rond..! Alsof t niks was! En ze heeft bij opa en oma d’t eigen stoeltje.. zo lief, zon klein schattig stoeltje :D Dus dat is stoel op, stoel af, rondje om de tafel lopen, stoel weer op.. hahaha Nee ze heeft nog steeds geen rust in dr kont :D Ik kijk al uit naar t volgende dvdtje broer..! :D En dan kan ik meteen jullie nieuwe huis een beetje zien, want ik hoorde al die verhalen van klussen en verhuizen, maar nu wil ik t ook wel s zien..! :D Zal raar zijn, om zometeen niet meer naar de rosmolensteeg te gaan als ik naar jullie kom ;) Maar maak maar heel veel filmpjes en dan zie ik die wel verschijnen over 2 weken als Aukje hier is..! Jeeeeeej!!!!!!! :D

Maandag avond uit het werk zijn we naar Nicole en Eddie gegaan. Eerst even bij hun huisje gekeken, en daarna met z’n 4en uit eten. Was echt super gezellig en volgens mij is Max sinds die avond helemaal verkocht aan t Nieuw Zeelandse leven ;) Dinsdag alweer t laatste dagje Nieuw Zeeland voor Max.. Toen besefte ik t volgens mij nog niet zo dat ie de volgende dag weg was, alleen maar goed ook eigenlijk, dus we hebben nog lekker een avondje gehangen samen! Woensdag had ik vrij, dus ’s ochtends lekker ontbeten, rustig is tas inpakken, en richting t vliegveld. Nog steeds was er vrij weinig aan de hand.. Toen begon t er toch echt aan te komen, dus nog even wat eten bij de mac, en toen moest ie toch echt door de douane.. nou.. Maar ging eigenlijk ook allemaal nog vrij goed, meer zo van, tot over 10 weekjes! In plaats van, oooh t duurt nog zo lang..! Dus ging allemaal prima.. Tot ie door de douane heen was.. Toen stond ik daar weer alleen.. weer terug naar huis met de bus, en daar zat ook niemand meer te wachten zoals de afgelopen 2 weken.. Dat was wel even wennen.. Maar gelukkig heb ik hier lieve dinnies zitten die dat zielige hoopje woensdag avond uit dr appartement hebben gesleurd en mee uit eten en mee naar de film hebben genomen! Zo, dat kon ik wel even gebruiken :D Was net even wat ik nodig had! Lekker bij de japanner gegeten en daarna in een super relaxte bioscoop zaal gezeten met luie leren stoelen! Heerlijk! Donderdag was t ook wel weer even wennen om na m’n werk in een leeg huisje aan te komen.. Maar dat was gewoon even wennen..

Vrijdag avond met Marina uit geweest! Was best leuk, maar hadden t al best snel gezien.. Daarom maar richting foodtown gelopen, daar een chocolade taart gekocht, en lekker bij mij gaan zitten met een kopje thee! :D Heeeerlijk! :D Uiteindelijk in de zware gesprekken beland.. waarvan je nog een beetje terug vind in mn vorige verhaaltje ;) Maar is toch super, om 2uur snachts gewoon nog ff naar de supermarkt lopen :D Moeten ze in Nederland ook maar invoeren, 24uur per dag open! Dan kan je ’s nachts nog is een chocolade taart kopen ;)

Zaterdag hebben we echt een suuuuuper dag gehad :D Er stond in de planning om samen met marientje naar een spa iets te gaan, maar toen ze hier aankwam was t veeeel te lekker weer op in een warm bad te gaan zitten, dus hadden we maar besloten om naar Piha te gaan, en dit keer hopen op meer geluk om te kunnen surfen! Hebben die dag heeeeeeeeeerlijk in ons bikini op t strand gelegen..!! :D Met t surfen hadden we wat minder geluk want er waren geen leraren beschikbaar, maar volgens mij hebben we daar eigenlijk vrij weinig problemen mee gehad ;) Lekker met onze kont in t zand en een bakje friet in de hand.. Primaaa!! Laat mij maar zitten zo hoor :D Dat surfen komt vanzelf nog wel een keer ;) ’s avonds bij marina gegeten, en daarna film gekeken met bubbels en pepernoten ;)

Zondag samen met Marina lekker wezen winkelen in Sylvia Park. Te veel leuke winkeltjes, en te weinig geld dus.. ;) Dus uiteindelijk beland bij inmiddels onze favoriete tent in heel nieuw zeeland, de chocolate lounge…. Oeeeh… Echt te lekker allemaal! :D We hebben besloten om na onze studie ook maar zoiets op te zetten in Nederland..! ;) Na de wafels met aarbeien en chocolade saus, en (vergeleken daarbij) inimini chocolade cupcake zijn we alles er af gaan sporten, body attack heet t, en dat was t ook..! Ook al waren we een half uur te laat ;) Dus hebben we maar een half uurtje meegekregen van t hele uur, ik was gebroken! ;) Maar achteraf is t wel weer lekker ;)

Dinsdag weer is een voordeeltje van het werken in t toerisme ;) Na t werk met m’n collega’s een bezoek gebracht aan t Stamford plaza in Auckland. Dat is dan even alle nieuw dingen in t hotel laten zien, en even rondkijken, en aangezien ze net een nieuw thais restaurant hadden zijn we uitgenodigd om daar ook maar lekker te eten, op de kosten van t hotel uiteraard..! ;) Dat was weer heeeerlijk eten, zeker aan te raden :P

Donderdag weer een sessie body attack gedaan met Marina, dit keer wel t hele uur, en voelde t de dagen erna weer lekker ;) Maar moest wel gaan, want ging zondag natuurlijk die marathon lopen..

Dus, zaterdag eerst nog maar even lekker gewinkelt met Marina, en pop corn gegeten ;) er daarna rond een uurtje of 6 opgehaald door Nicole en Eddie. Daarna Inken opgehaald en toen richting Hamilton. Daar lekker uit eten geweest bij een restaurant waar t voor 25 dollar onbeperkt eten was..! Ja dat is gevaarlijk.. maar wel lekker ;) Vooral de pancakes met chocolade saus aan t eind..! ;) Na het eten naar een vriendin van Inken gereden waar we konden blijven slapen. Daar zijn we ook meteen maar ons bed in gedoken, want we wisten allemaal wat er de volgende dag te wachten stond..! ;)

Vandaag iedereen om 7:30 uit bed (ja op een zondag..!!) en klaar maken voor de marathon. Gelukkig was t wel super lekker weer, dus dat maakte de gedachte van 12km lopen weer wat dragelijker ;) Bij de start hebben we Nicole en Eddie maar laten gaan want die waren iets te snel voor ons. ;) Wij zijn maar gewoon gaan beginnen met lopen.. Een beetje flink doorstappen en met dit weer en een route langs een rivier was t allemaal nog niet zo erg als verwacht.. na 8km begon ik toch wel echt mn voeten te voelen.. maar zo ver was t nu niet meer..! Nog even doorstappen en bij t eind zaten Nicole en Eddie ons idd al op te wachten! Oeeeh, finish!! Zo, voelt toch wel weer lekker! Hebben we toch maar mooi gedaan, 1uur en 53 minuten om precies te zijn :P En dan niet op zn nederlands he, maar met flink wat heuvels! ;) Ja, waren stiekem toch wel een beetje trots op ons zelf..! :D Wel een paar blaren opgelopen, maar dat hoort er bij! Die marathon kan ik toch maar weer mooi van mn lijstje strepen ;) Ben nu weer lekker thuis en heb al wat geslapen :P Maar ben nogsteeds gebroken van vanochtend! Dus vanavond lekker vroeg naar bed, en dan volgend weekend lekker naar Rotoruaaaa :D

Zo.. als t niet zo interessant geschreven is, dan zal t komen omdat ik mn ogen met veel moeite probeer open te houden ;) dus volgende keer beter dan maar :P

Oeeeh, nog 2 weekjes en dan is Aukje alweer hier..!!! :D Jeeeeej!!! Echt zoooo veel zin in..! Zal net zo raar zijn als met Max om Aukje hier te zien..! Maar kan niet wachten..! :D

Tot zover maar weer mijn avonturen vanuit de andere kant van de wereld ;) Ik ga nu lekker in bed tv kijken en waarschijnlijk weer in slaap vallen ;) Jullie nog een fijne zondag!

Tot over 10 weekjes ;) Xxxxxxx Marion

• 11 November 2007 - 08:07

Illy:

Pffff, en ik maar denken dat jij daar hard aan het werk bent. Mevrouw ligt gewoon op het strand en eet chocola tot ze er bij neervalt! Nou marry, geen probleem voor jou die 10 weekjes nog! Have Fun!

Dikke kus illy

• 12 November 2007 - 07:45

Mams:

Oh wat ben ik toch trots op je. Je doet het zomaar even. Marathon lopen in Hamilton. En dan weet ik dat je pas bij de dokter was omdat je je voet verzwikt had!! Ook hoorde ik van je beoordeling op je stage alles was goed!!! Nou super hoor. Wij zijn net terug van een weekend Centre Parcs.Hebben heerlijk met die kleine Lucy in het zwembad gezeten. Ze vond het glijbaantje in het baby-bad helemaal geweldig. Klom zelf het trapje op en roets zo op haar buik voorover naar beneden.Wim heeft er leuke filmpjes van dus die komen mee als Aukje straks bij je komt. Dat is al snel he! Nou meisie tot de volgende week weer.
    Dikke kus, mams

• 12 November 2007 - 13:27

De Kekerixies:

hoi Marion,super van je dat je daar zo maar even de marathon loopt wat een ervaring en prestatie.Als jullie hier in nederland zo'n tent op zetten met chocola zijn jullie zelf vast de grootste klant:-D Ik heb met je moeder ook een super verwendag gehad heb je misschien wel gehoord gewoon een gezichtsbehandeling met caviaar en goud is dat niet even wat:-) en dan nog een weekend center parcs er achter aan relax he leuk van je berichtje wat je toen stuurde:-)Veel plezier nog met je vriendinnen daar en tot het volgende bericht. Groetjes van ons allen

• 12 November 2007 - 14:30

Marina:

haha Maat...het lijkt nu net of we alleen maar zitten te eten :p

• 12 November 2007 - 15:45

Paps:

Ja... wat zal ik zeggen maat van Marion, de maten worden ook steeds groter he, maat van Marina:D

• 12 November 2007 - 16:34

Suus:

heyhey..
    nou klinkt eruuug leuk..en mooie fotos btw!
    pff 10 weken lees ik... ik pas over 12 weken..ik heb er al 15 achter de rug..
    nou geniet er nog van en ik lees wel weer iets van je!!

kus Suus

• 13 November 2007 - 14:19

Mellie:

Wat een sportvrouw he :p En dat ondanks al die chocolade de afgelopen weken ;)

ben nog steeds heel trost op je meis wat je allemaal doet!

Liefs Mellie

• 13 November 2007 - 15:55

Aukje:

wow!! wat goed van jou!! zo ver lopen! zo ren je al die chocolade taartjes er natuurlijk zo vanaf! en wat een lekker weer daar!! en ik vind natuurlijk dat wij ook moeten gaan surfen he! nog 11 daagjes!!! en dan ga ik vliege!!! jeeej!!
    tot snel liefje piefje!!

dikke kuss

• 14 November 2007 - 11:53

Lulu:

Ghihi wat een prachtige foto met die chocolate lounge! :D Op die foto lijkt het net of dat hoofd van die man achter je net zo groot is als die chocolade cupcake :D

Ben trots op jou! Toch zo'n marathon gelopen!

HHHHHFLH

• 14 November 2007 - 12:14

Goeitjes:

Wat hoorde ik nu :
    Zit je haast al op de helft van je stage !
    Geniet er nog lekker van.
    Groetjes de Goeitjes en een kus van Daniël

• 14 November 2007 - 20:15

Dikkie:

He marion even een berichtje van ons op deze manier.
    Via hyves krijg ik een error, heb al 2 keer een heel verhaal getikt en ik krijg ze gewoon niet verstuurt, vaag maar waar.
    Nu heb ik het al ingekort maar het lukt weer niet, dus bij deze even zo, we zijn je dus niet vergeten.
    Doeidoei en groeten van ons

• 18 November 2007 - 08:05

De Overduintjes:

Ha die marion effe kijken voor een nieuw verslag niks dus maar dat geeft niet je zal het wel te druk hebben met je blaren verzorgen. wel effe kicken dat je als stoere hollandse meid gewoon effe meeglopen hebt. Je vermaak je daar best als we je veslagen zo lezen. Het is een perfecte manier om zo het thuisfront op de hoogte te houden en je hebt als je thuis bent gelijk een mooi dagboek. Van de week komt Aukje zeker of zijn we een weekje abuis? Nou dat lezen we vanzelf. Je neef komt donderdag al thuis loopt daar in de Phillipijnen een beetje uit dus moest hij er nu gewoon af om voor de bruiloft thuis te zijn. Wel lekker want dan kan die ook nog een beetje meegenieten van alle voorpret maar als je pech hebt is hij weer weg als je thuiskomt of hij moet nu al ze tegoed van 1.5 maand opnemen dan is die tot eind februari thuis maar dat zie je vanzelf.Wij komen in ieder geval gauw kijken als je weer thuis bent kunnen we al die mooie verhalen aanhoren.Nou meid het beste maar weer succes met je koekjes eten en je werk en geniet lekker als je vriendin er is groetjes de overduintjes

• 20 November 2007 - 14:47

Bobski:

kiwi kuiken! i got your mail today. yuhuu, very cool :) actually i am wondering if you mixed up the dates or wanted to be really really safe it arrives in time ;)

i still dont know your skype name. tried to find you, but "kiwi truus" doesnt exist hehe. let me know, so we can skype these days.

hope you are still having fun down there. keep up the good mood!
    love, bobski :)

• 26 November 2007 - 14:26

Lulu:

We want more, we want more!
    Wat spook jij allemaal nog meer uit joh daar aan de andere kant van die kiwiwereld, samen met Clukje! :P

• 26 November 2007 - 15:22

Marleen:

Liefjes!!

Ik wil jullie even saampjes heel veel plezier wensen hoor. Aukje stond echt zo te springen, dat het zeker weten goed gaat komen. Niet teveel chocolade eten he??

Tot snel!!

Kuss Marleen (en Kris)

• 29 November 2007 - 09:35

Aukje:

het is hier zooooo leuk!!!!!!!!!!!

• 29 November 2007 - 12:07

Gerrit:

Hey Nichie!!!

Hoe bevalt t daar???? Hier goed hoor. K zit nu met mijn All Blacks Petje op een beetje jaloers te zijn ;)
    Jij een beetje daar rondhangen in Auckland. En ik zit weer in Nederland in dat stinkweer bluuhhh. wat dat aangaat kon k beter in Flippenland blijven.

Veel plezier daar nog !!!!!

Kusje

• 29 November 2007 - 15:04

Lulu:

Kwam vanmiddag je mams tegen in de stad :D Oh oh, die keuken brengt niet veel geluk hè?! Nou succes ermee! Hopen dat het snel wordt opgelost!
    Dikke lulu-hug!