Nog 3 nachtjes slapeeen..!! :D
Door: Marion
Blijf op de hoogte en volg Marion
14 Oktober 2007 | Nieuw Zeeland, Auckland
En deze week, zal maar weet bij t begin beginnen, want t eind was een beetjeee.. naja, dat vertel ik zo wel :P ghihi
Dinsdag weer met Inken en Nicole naar de vibra train! Deze keer ging t een stuk beter! Kon daarna tenmisnte nog fatsoenlijk lopen, in tegenstelling tot de vorige keer! ;) Nicole en Inken gaan ook 11 novermber een soort van marathon lopen in Hamilton. En aangzien ik nu hun nieuwe virba-train-maatje ben gingen ze mij ook proberen mee te krijgen naar die marathon! In eerste instantie dacht ik dat ga ik eeecht niet doen, leuk voor jullie maar 12km rennen, neh.. Maar na 3 dagen lang gezeur aan mn hoofd :P ben in toch omgepraat.. Dus dat wordt trainen vanaf nu..! 11 november moet t al gaan gebeuren..!! pff.. Ach heb ik Hamilton ook weer gezien.. :P Maar de vorderingen hier van laat ik nog wel weten.. ;)
Woensdag ben ik wezen zeilen!! Ja, onder werktijd..! ;)Dit was zegmaar deel 2 van dat tripje naar t noorden, dus bijna iedereen van die trip was er nu ook weer! Echt super leuk om iedereen weer te spreken! De boot waar we mee gingen zeilen was een originele van de World Cup in '95 geloof ik.. Dus voelde toch wel leuk om met zo'n boot te zeilen..! T weer viel een beetje tegen, eerst miezerde t een beetje, maar toen we eenmaal verder op t water zaten regende t toch behoorlijk..! T was ook heel mistig, dus ik had gehoopt om vanaf de boot een mooi uitzicht over Auckland te hebben maar door de mist kon je niks zien helaas.. Ondanks de regen en de mist was t echt super leuk! We waren met 2 boten, onze boot vol met mensen van de trip en de andere boot met mensen die er gewoon voor betaald hadden ;) verder op t water gingen we tegen elkaar racen! Was hard werken, maar heel veel gelachen! Ik was nog nooit eerder wezen zeilen en vond t veel leuker dan ik had verwacht!! Uiteindelijk heb ik geen idee wie er gewonnen heeft, maar t was iig gezellig! ;) Toen ik als een vezopen katje weer terug op m'n werk kwam mocht ik naar huis..!! :D Elke woensdag is vanaf nu een dag om aan m'n school te werken, en aangezien ik ook een computen op mn kamer hier heb, mocht ik wel vanuit thuis werken.. PRIMAA!! ;)
En dan gisteren.. ghihi! 's Morgens flink schoonmaakster gespeeld, en m'n studiootje blinkt weer!! :D Daarna opweg naar de stad om een kussen te halen voor Max en Aukje en nog wat andere dingetjes.. Toen ik m'n kussen had smste Marina of ik zin had om te gaan winkelen, nou ik was al bezig dus kom maar op! ;) Dus 's middags lekker verder geshopt met Marina en daarna met Nienke afgesproken want vanavond was de kroegentocht van Unilodge, t complex waar ik in zit! Dus we hadden er alle drie helemaal zin in!! Snel naar huis, ff omkleden en opmaken, snel naar de receptie want we waren al iets te laat, waren ze al weg..!! ..dachten we.. Komt die manager er aan, dus wij vragen of hij weer waar ze naartoe zijn zodat wij er achteraan konden, was t afgelast omdat maar 1 iemand zich had ingeschreven.. whahahaha! Dus stonden we daar om half 6, helemaal klaar, en toen.. Ach, dan maar onze eigen kroegentocht bouwen! Dus eerst in de stad heeeeerlijk gegeten (daar gaan we vanavond weer heen.. :D) en om 8uur opzoek naar ons eerste kroegje.. Alles was nog helemaal leeg of nog ingericht als restaurant..! Nou dan maar aan de moccachino, irish coffee en bier :P Dan vermaken wij ons ook wel ;) ergens rond een uurtje of 10 denk ik zijn we richting de 70's 80's bar gelopen. Ik was er nog nooit eerder geweest maar Marina raade t aan.. en t moment dat we naar binnen liepen stond Aqua op! whahahah had t meteen naar m'n zin!! ghihi allemaal van die leuke oude onzinnige vraagt-om-raar-doen muziekjes, geweeeeldig!! :P ach, foto's spreken voorzich! Was echt super gezellig!! Echt een top avond gehad!! Na deze bar nog wat andere barretjes afgestruind en heel veel slappe lach gehad en uiteindelijk in een coffeeshop terecht gekomen, moccachino's en chocolade koekjes besteld, en vanaf toen konden we niet meer.. :P dus toen hebben we iedereen naar de bus en de taxi gebracht en ben ik heeeerlijk gaan slapen!
En vandaag, beetje brak :P veel koffie en thee gedronken en nu nog steeds in mn pyjama.. ;) Dus zo maar is lekker douchen en met Marina de stad in en vanavond met Nienke en Marina uit eten samen met Jennifer en Martijn, 2 studenten van de NHTV van hotel management, dat meisje hebben we vorige week donderdag al ontmoet, maar nu gaan we met z'n allen en nog wat engelse vrienden van hun wat eten!
En dan nog 2 daagjes werken en dan is Max hier..!! :D jeeej..!!!
Nou, ik hoop dat ik volgend weekend tijd vind om wat te schrijven en anders wordt t 2 weekjes wachten.. ;) Foto's van gister avond en t zeilen komen zsm!! :D
Nog 3 nachtjes.. :D
Liefs Kiwi (of Miep of Maat.. whahahaha)
14 Oktober 2007 - 10:19
Paps:
Ajo mops.
Wel leuk al die mooie meiden met een pot bier.. moeten we ook maar een keer doen als ik er bij ben:D. Maar waar zijn de foto's van het zeilen? Volgende week geen tijd voor een verslag.. nee dat zal niet met Max er bij;D Over twee weken dan maar een extra groot verslag zeker?
Veel plezier met Max daar!!!
xxx paps -
14 Oktober 2007 - 13:10
Jopie:
Zo feestbeest,
Stage, wel nee één groot feest zul je bedoelen. Wat ziet het er gezellig uit daar in NZ. Hier alles kant en klaar voor vertrek morgen. Fijn dat je mams naar Schiphol rijdt. ( voel nu een heeeel klein beetje wat zij had toen jij wegging, het enige verschil is,dat Max over twee weken weer thuis is)Hoop dat de reis gaat meevallen, hij zegt dat het hem niets uitmaakt, het reizen en lange wachten is het dubbel en dwars waard zegt hij. Nou, wat zal het weerzien gezellig zijn. Heel veel plezier samen en we horen de verhalen en zien de foto's wel. Dikke knuffel van ons bye -
14 Oktober 2007 - 19:41
Kekerixies :
hey marion en max
max jij een hele goeie vlucht morgen hopen dat het snel voorbij gaat en dat je snel je kiwi kan zien :-). een hele fijne tijd samen geniet ervan en drink maar lekker van die grote glazen bier.
het uitgaans leven kunnen ze daar ook best heel goed volgens mij.
veel plezier
groetjes van ons allemaal -
14 Oktober 2007 - 20:04
Mama Smeets:
Hoi Marion,
Wel leuk om te lezen wat jullie zoal samen doen in het weekend (feesten dus). Kun je marina ook leren kaartlezen? En nu krijg ik ook eindelijk eens wat foto's te zien van marina :).
Veel plezier daar ook voor komend weekend.
groetjes marjo smeets -
16 Oktober 2007 - 12:02
Claudia:
hey meid,
geniet lekker van je tijd met max, fijn om weer even iemand vertrouwds om je heen te hebben..probeer je trouwens al een paar keer te smsen maar volgens mij heb ik een huisnr en geen mobnr van je mams gekregen,klopt dat?
iedergeval, dat je even weet dat ik je niet vergeet ;) btw het heeft even geduurd...maar ik lust nu weliswaar capachino...niet te geloven he haha
kan dus niet wachten tot wij in januari jou passie voor kofiedrinken hier gezellig samen in nederland kunnen doorzetten incl.brownies en heel veel bijkletsen. dikke knuffel vanauit nederland en doe de groetjes aan max
17 Oktober 2007 - 10:45
Lulu:
Kiwiii :D
Wauw wat doe jij daar leuke dingen! Die Nieuw Zeelandse style bevalt mij wel! Lekker relaxt en chocolaaaa! Maar ik mis jou wel hoor. Gister aten we kip kerrie, en moest ik aan jou denken, whaha! Ik ga vrijdag mijn kamer opruimen en grondig schoonmaken, dus dan zal ik mooie fotootjes maken met mijn nieuwe digitale camera, en dan zal ik ze per e-mail naar je sturen. Als ik nu foto's zou maken, zou je je rot schrikken! Beetje troep zeg maar.
Heel veel plezier met maximale snelheid! Zometeen Clukje nog! Komt helemaal goed zo te horen :D Denk aan jou!
HGLH van KH/LL -
20 Oktober 2007 - 11:35
Lulu:
Kiwiii ik heb de foto's gestuurd! Ook meteen maar een fotokusje dr bij! :D Ik heb het met een fotoprogramma ge-dingest, dus als ze er niet bij zitten of wat anders, moet je me maar eventjes mailen!
HHHHHHHHHGLH! -
22 Oktober 2007 - 13:39
Aukje:
drink geen bier marion...maar dat ga jij mij vast wel leren! woehoe!!! en heeeeeeeeeel veel plezier met max!!! kan echt niet wachten tot dat ik mag! tot over 4 weekjes!! hhvvj kussie -
22 Oktober 2007 - 15:15
Kekerixies:
hey Marion en max
van harte gefeliciteerd,want ik weet dat jullie vandaag 1 jaar verkering hebben.
wat leuk dat jullie nu precies bij elkaar zijn. veel plezier nog
groetjes de kekerixies