nog even..
Door: Marion
Blijf op de hoogte en volg Marion
10 Augustus 2007 | Nederland, Gorinchem
ja, nog even en dan is het zover! over minder dan 3 weekjes mag ik helemaal zelf Auckland gaan ontdekken! Ik ga dan voor 5 maanden bij Landmark Travel werken, een tour operator in Nieuw Zeeland. Heb er op dit moment echt super veel zin in, maar ben wel een beetje bang voor t afscheid hier.. maja, ik weet dat dat er aan gaat komen en dat ik daarna een super tijd ga hebben, dus komt allemaal wel goed!
Ik ga de site proberen bij te houden zodat de mensen thuis een beetje op de hoogte blijven van mijn avonturen :P nou, het volgende berichtje waarschijnlijk vanuit de andere kant van de wereld :D whoohooo!! :D
tot dan lieve mensen! xxxx marion
tot dan lieve mensen! xxxx marion
10 Augustus 2007 - 13:08
Fietstassen Zijn Tof:
Wat moet je daar precies gaan doen dan? -
12 Augustus 2007 - 09:51
Gerrit:
Ik moet 4 maanden tussen de Filipijnen en New Caledonie varen. Ik zit dus redelijk in de buurt. Alhoewel het op de waterfiets tog wel n stukkie is :)
Succes!!!! Ciao -
Spongebob&Patrick:
Hoi Gerrit :w -
19 Augustus 2007 - 12:08
Tante Wilma:
Heel leuk om gisteravond op je afscheidsfeestje te zijn! Iets minder dat we je gaan missen, maar op deze manier ben je toch een beetje bij ons. We gaan je belevenissen zeker volgen!
Lieve groetjes,
Kees en Wilma -
22 Augustus 2007 - 15:28
Ganita II:
Yo Ganita!
Wie gehtst?
Hier alles zoepar. Ik wist verdomme niet dat je ook een site hebt! Maar ik ga me aanmelden zodat ik je in de gaten kan houden wat je daar allemaal uitspookt aan de andere kant van de wereld!
Ja, ik zal in mijn volgende bericht op mijn site mn adres vermelden, er hebben er meer geklaagd...
Dikke kus Liz -
27 Augustus 2007 - 20:16
Saskia:
Ha Marion
Ik heb je site gevonden, ik had al een berichtje voor jou op Clau d,r site achtergelaten. Maar dan doe ik het hier nog een keer: Heeeel veeeeeeel plezier daar, en pas goed op jezelf
groetjes Saskia (mams van Mark) -
30 Augustus 2007 - 20:41
Keeslulu:
Think about you!!! -
31 Augustus 2007 - 20:19
Claudia:
hallo lieverd..
hier even een een hele dikke knuffel en heel veel gelukswensen vanuit griekenland. de 1e dagen zijn niet de makkelijkste (spreek uit ervaring;) even doorbijten en voor je ut weet..wil je niet meer weg (spreek uit ervaring ;) hahaha...
take care en GENIET!
love you